Élet-Stílus

Öt emberből kettő maszturbál kollégái fotóira

A munkatársak lenge öltözetű, fürdőruhás képei indítják be a fantáziát nőknél és férfiaknál egyaránt.

A Sugarcookie.comkétezer fő bevonásával készített felmérést az emberek közösségi médiával kapcsolatos szokásairól. Az ugye nem meglepő, hogy egymás képeinek nézegetése nagyon gyakori, hiszen mi másért töltenék fel ezeket. Ráadásul mindenki igyekszik a legjobb színben feltüntetni magát az online világban, ezért nyilván a legjobb, legvonzóbb fotókat osztják meg.

A megkérdezettek fele mondta azt, hogy rendszeresen követi munkatársait a Twitteren, Instagramon vagy a Facebookon. A megkérdezett brit nők 67, az amerikaiak 38 százaléka elismerte, hogy rendszeresen átvizsgálja a számára vonzó kolléga fotóit a Facebookon. Hasonlóan magas arányban nyilatkoztak így a férfiak is: előbbiek 58, utóbbiak 61 százalékban „vadásznak” munkatársnőik fotóira a közösségi oldalakon – már azokét, akiket vonzónak találnak.

De ezzel nincs vége:

öt férfiből kettő beismerte, hogy maszturbál egyes kolléganői közösségi médiára feltöltött fotóira, és a nők 42 százaléka is így van ezzel.

Az eredmény nem olyan váratlan, mint gondolnánk: a nők 51, a férfiak 21 százaléka úgy válaszolt, tudatában volt vele, hogy kollégái önkielégítést végeznek a fotóira.

(Kiemelt kép: CAIA IMAGE / SCIENCE PHOTO LIBRARY / NEW / SCIENCE PHOTO LIBRARY)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik