Kultúra

Nézzük meg együtt, hogy az ég alja rózsaszín! – Odett + Marsalkó Dávid klippremier

Polgár Odett gondolt egyet, és Marsalkó Dáviddal (Halott Pénz) énekel duettet a Holnapig c. új dalában, melynek klipje a 24.hu-n látható először.

„A duett ötlete tavaly novemberben vetődött fel bennem, de első lépésként szerettem volna egy zenei producert találni a dalhoz, ugyanis már jó ideje foglalkoztunk Toldi Miklóssal közösen az alapon és úgy éreztük, hogy kell valami plusz lendület, fordulat, hogy haladni tudjunk a zenével” – mondta Polgár Odett. Az énekesnő meg is találta ezeket: egyrészt a zenei producer Monkeyneck személyében, másrészt pedig a dalból duett lett a Halott Pénzből ismert Marsalkó Dávid közreműködésével.

„Az első pár hétben elkezdtünk foglalkozni a dallal, aztán előálltam a duett ötletével, így felkértem Dávidot a közös munkára. Szuper alkotói közösség alakult ki egyébként, mert Dávid és Tomi is rengeteget dolgoztak már együtt, én az utóbbi öt évben Mikivel gyakorlatilag folyamatosan, ezzel jelentősen felgyorsultak a dolgok és január közepén el is készült a Holnapig.”

A videoklipet Rónai Domonkos rendezte, és egy fiatal szerelmespár kalandjait láthatjuk az éjszakai Budapesten − például a Déli pályaudvar vagy a Széll Kálmán tér környékén. „A két főszereplőt Instagramon találtam, és kértem fel őket a szerepre. A metróaluljáróban található fotóautomatától egészen egy pláza mosdójáig cikáznak szerelmesen a fiatalok a városban, ezzel lekövetve a dal hangulatát. Egy tartalmában könnyed, szerelmes, finom humorral tűzdelt számnak szántuk a Holnapigot, melyet vizuálisan a fiatal szerelmespár hajnalig tartó románca képez le.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik