Szórakozás

Gáspár Beát durván kiközösítették a celebek a Konyhafőnök VIP-ben

Úgy tűnik, hogy Gáspár Bea megint őszinteségi rohamot kapott. Nemrég még a családjáról forgatott realitykről rántotta le a leplet, most pedig a Konyhafőnök VIP-ről mesélt olyan dolgokat, amiket a nézők nem láthattak.

Gáspár Bea arról beszélt, mennyi kamu volt a realityjükben
Volt olyan kitalált sztori is, amire már nemet mondtak.

A MédiaPiacnak elmondta, hogy versenytársai nem voltak túl barátságosak vele, sőt, a véghajrában egyértelműen a tudtára adták, hogy senki nem támogatja. Emiatt a Bors meg is kereste.

Mindenki félt a főzőtudásomtól, kivéve Kovács Katit, aki vérbeli olimpikonként úgy érkezett, hogy győzni fog, nincs más opciója. Bennem nem volt soha görcsös győzni akarás, még amikor ketten maradtunk a végén, akkor is úgy hittem, ezt a versenyt nem nyerhetem meg vele szemben, de azzal is elégedett lettem volna, ha második leszek. Kata a gondolatot sem tudta elviselni, hogy második legyen, nem is viselkedett velem sportszerűen. Az összes többi celeb versenyző neki szurkolt, az ő öltözőjében volt, őt biztatta. Az én öltözőm kongott az ürességtől, a szerkesztők a lányomat, Evelint hívták fel, hogy jöjjön be nekem szurkolni

–  árulta el a lapnak, majd hozzátette: nem viselte meg a vele való bánásmód.

Pszichésen és mentálisan megedződtem az elmúlt években. Ha nem így lett volna, én ott összeomlok.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik