Nagyvilág

Havi előfizetéses rendszert vezethet be hamarosan a Wizz Air

Előfizetéses rendszer bevezetését tervezi a Wizz Air, az ügyfelek havi díj ellenében havonta egyszer egy adott útvonalon repülhetnek – írja a lengyel Fly4Free alapján az airportal.hu. Az intézkedéssel a légitársaság a Wizz Discount Club árainak felemelését és egyes országokban a bankokkal együtt üzemeltetett hűségprogram leállítását ellensúlyozná.

A Wizz Passnak hívott előfizetéses rendszerben az ügyfél havonta egy járatpárral utazhat egy adott útvonalon, ezért egy éven keresztül havidíjat kell fizetnie, amelyet automatikusan terhelnek rá a kiválasztott bankkártyára. Ez így elég jól hangzik, a helyzetet viszont árnyalja, hogy a kiegészítő szolgáltatásokat külön kell megvenni, és szigorú megkötések lesznek az útvonalra, valamint a foglalási és utazási időszakra vonatkozóan.

Az airportal.hu azt írja, a szolgáltatás vélhetően a külföldi munkavállalóknak lesz jó üzlet, akik rendszeresen ingáznak, nekik a Wizz vélhetően olyan árat fog kínálni, amellyel jobban megéri majd előfizetni erre az új szolgáltatásra.

kiemelt kép: mti

Ajánlott videó

Olvasói sztorik