szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

És címet is kapott a vidámparkban játszódó mozi, amelyben Justin Timberlake lesz a másik főszereplő.

Ahogy az lenni szokott, hónapokkal a premier előtt még alig tudunk valamit Woody Allen legújabb, már 46. filmjéről, de legalább egy fotót most megosztottak belőle, illetve kiderült, hogy Wonder Wheel lesz a címe. Ez egyébként a New York-i Coney Island egyik emblematikus óriáskerekének is a neve, ami az Annie Hallban is feltűnt már.

A népszerű üdülőnegyedként ismert Coney Islanden, az ötvenes években játszódó film bemutatóját júliusra tippelik, de ezen kívül csak a szereplőgárda ismert: Kate Winslet, Justin Timberlake, Jim Belushi, Juno Temple és a Maffiózókból ismert Tony Sirico játsszák a főszerepeket.

Justin Timberlake, Kate Winslet és Juno Temple a Wonder Wheel c. filmben
Amazon

Jó hír, hogy a látványra már biztos nem lesz panaszunk, hiszen a tavalyi Café Society után ismét a legendás, 3 Oscar-díjas operatőrrel, Vittorio Storaróval dolgozott.

Allen addigi összes filmjét a 80. születésnapján rangsoroltuk:

Woody Allen 44 filmje, rangsorolva

Woody Allen 1969 óta folyamatosan pumpálja magából a filmeket, idén már a 44. rendezése került a mozikba - a 80 éves komikus, író, rendező, színész ráadásul a minőségre is törekszik, tulajdonképpen még mindig adós egy igazán rossz filmmel. Most rangsoroltuk az összes filmjét - a legjobb tízbe mind az öt aktív évtizedéből jutott hely legalább egy filmjének.

Kultúra – frissen, első kézből. Kövesse a HVG Kult Facebook-oldalát!