szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A New York-i Tribeca filmfesztiválon mutatták be a Röhrig Géza és Matthew Broderick főszereplésével készült To Dust című filmet. A premier után Röhrig Sarah Jessica Parkerrel is fotózkodott.

A magyar színész feltett a Facebook-oldalára néhány fotót a To Dust című film premierjéről, és vélhetően a vetítést követő közönségtalálkozóról. Erről a filmről már korábban is írtunk: Shawn Snyder filmje egy feleségét gyászoló haszid kántorról, Shmuelről szól, őt alakítja az Oscar-díjas Saul fia színésze. A zsidó férfi nem tudja feldolgozni felesége halálát, és hogy megtudja, milyen biológiai folyamatok zajlanak le egy holttestben, egy biológiaprofesszorhoz fordul segítségért. A professzort játssza Matthew Broderick, aki magánórákat tart a kántornak a szervezetben a halál beállta utáni történésékről.

A filmet most mutatták be a Tribeca filmfesztiválon, a premieren ott volt az 56 éves Matthew Broderick felesége, Sarah Jessica Parker is, aki Röhriggel is pózolt egy-két kép kedvéért.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.