szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Elton John még mindig nagyon jól szól a Szavannán.

Már csak néhány hetet kell kibírnunk, hogy 2019. július 18-tól végre láthassuk, hogy a Disney egyik legsikeresebb rajzfilmje, Az oroszlánkirály fotórealisztikus CGI-animációval készült verziója a mozikba kerül.

A stúdió persze folyamatosan csigázza az érdeklődésünket, legutóbb végre megtudtuk, milyen lesz majd Beyoncé hangjával Nala figurája az eredeti verzióban.

A legutóbbi teaserben pedig meghallgathatjuk, hogyan énekli Beyoncé és Donald Glover a rajzfilm abszolút slágerét, Elton John Can You Feel the Love Tonight című balladáját. Ez abban a könnyfakasztó jelenetben hangzik el, amikor a felnőtt Simba újra találkozik gyerekkori barátjával, Nalával.

Persze teljesen elfogadjuk azt is, ha valaki a Hakuna matata mellett teszi le a voksát, de mindenképpen érdekes hallani, ahogy például a Childish Gambinóként rappelő Glover ilyen érzelmesen is tud énekelni.

Még több kultúra a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:


Kovács Gellért Kult

Ennél kedvesebben nem lehetett volna újragondolni az Aladdint

Az élőszereplős Aladdin elvárhatóan bazári hangulatú, de a romantikus kavalkád él, a klasszikus dalok szépen szólnak, Will Smith pedig nem akar Robin Williams lenni – és egészen elviselhető kékben. Pedig nem látszott annak előzetesen. Ha már muszáj remake-elni egy Disney-rajzfilmet, csakis úgy érdemes, ahogy Guy Ritchie csinálta. Kritika.