szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Tragédia a magyar televíziózásban!

Idén októberben lesz 21 éves a Barátok közt, ám a legnagyobb rajongóknak nincs okuk az ünneplésre: kedvenc sorozatuk nem a megszokott időpontban kerül adásba, az este 9-es sávot ugyanis az RTL Klub új realityje, a Love Island kapja – írta meg a Sorozatwiki.

Az 1998 óta futó Barátok közt változó kezdési időpontban, de szinte mindig, a hivatalosan éjjel 11-ig tartó főműsoridőben volt látható, majd amióta több csatornája van az RTL Magyarországnak, ott ismételték is az epizódokat. Másfél-két hét múlva az RTL-nél azonban az őszi műsorrendre váltanak,

ennek pedig az a tragikus következménye, hogy a Barátok köztöt szeptember 2-től késő délután és késő este láthatják majd a tévénézők.

A Sorozatwiki azt is tudni véli, hogy az új részek hétköznap délutánonként, negyed 6 körül, az RTL Híradó előtt kerülnek képernyőre (vagyis egy kevésbé nézett időpontban), majd az epizódokat késő este, negyed 11 körül ismét levetítik. Információink szerint a Barátok közt részei az őszi szezonban hat-nyolc perccel hosszabbak lesznek.