szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem fog sokat pihenni Keanu Reeves.

Azt már tudtuk, hogy folytatást kap a John Wick, és a 4. rész jelen állás szerint 2022. május 27-én érkezik, most a Lionsgate vezérigazgatója, John Feltheimer bejelentette, hogy nem csak egy folytatásban gondolkodnak - írja az Independent.

„Jelenleg minden erőnkkel a John Wick következő két részének forgatókönyvein dolgozunk. A negyedik rész 2022-re, az Emlékezés Napja (május 31. – a szerk.) előtti hétvégére várható. Reméljük, szorosan egymás után le is tudjuk forgatni a John Wick 4-et és 5-öt, amikor Keanu szabaddá válik a jövő év elején”.

A John Wick-filmek egy visszavonult bérgyilkos történetét mesélik el. A 2014-es első részben Wick bosszút áll azokon, akik megölték a kutyáját, amelyet a férfi elhunyt feleségétől kapott. A franchise 2017-ben és 2019-ben két további folytatással bővült.

Májusban a franchise atyja, Derek Kolstad elárulta, hogy eredetileg Scorn (magyarul: „megvetés”) lett volna az első film címe.

„Azért lett végül John Wick, mert Keanu folyamatosan így hivatkozott rá. A film marketingesei pedig úgy voltak vele: már így is 4-5 millió dollár ment el a reklámozásra, szóval John Wick lesz a film címe Scorn helyett. Már el se tudom képzelni, hogy Scorn néven fusson a franchise” – mondta Kolstad.