5 év múlva jön az Apple Car; a Note 9 képtelen felvenni a versenyt az iPhone X-szel; újabb problémák a 2018-as MBP-val – mi történt a héten?

HusztiD 2018.08.18. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 227

Az elmúlt napok folyamán sem volt időnk unatkozni, ugyanis számos érdekes hír és történés volt, melyeknek legjavát most egy csokorba szedtük.

ios-12-facetime-siri-photos-800x524

Kuo: ezeket a forradalmi termékeket és mérföldköveket várhatjuk az Apple-től az elkövetkezendő években

Az egyik legmegbízhatóbb Apple-elemző, Ming-Chi Kuo kiadott egy hosszabb jegyzetet, melyből megtudhattuk, hogy milyen újdonságokat várhatunk az Apple-től az elkövetkezendő évek folyamán. Érdemes mindig odafigyelni Kuo állításaira, ugyanis az elmúlt évek folyamán számos olyan jóslata volt, melyek végül bekövetkeztek.

kuoapplecar-800x375

Bővebben itt.

Sebességtesztben még a Note 9-et is megalázza az iPhone X

Jól tudjuk, hogy a Samsung az előző hét végén tartott egy média eseményt, ahol bemutatták a legújabb zászlóshajót, a Galaxy Note 9-et. Ahogyan ilyenkor lenni szokott, különféle teszteknek vetik alá a telefonokat, hogy kiderüljön, vajon melyik modell hogyan teljesít a többihez képest.

note9

Bővebben itt.

Zavaró problémák jelentkeztek a 2018-as MacBook Pro modelljeinél

Mint tudjuk, az Apple hetekkel ezelőtt frissítette a MacBook Pro vonalat, melynek egyik nagy újdonsága a teljesítménynövekedésen felül a harmadik generációs pillangó mechanikás billentyűzetek bevezetése volt. Most, hogy teltek a hetek, az új masina felhasználói érdekes hibára hivatkozva árasztották el az Apple fórumait.

Macbook-Pro-Update-Gear-Patrol-Lead-Full

Bővebben itt.

Ilyen apró cselekkel tornássza fel a 2018-as iPhone modellek átlagos eladási árát az Apple

Mondhatni, hogy nyakunkon a szeptember, így az Apple hamarosan bejelenti a 2018-as iPhone modelleket. Ahogy ilyenkor lenni szokott, pletykák és különféle elemzések tömkelege lepi el a netet. Ezúttal viszont a TrendForce csapata számolt be pár új infóról, melyekről reméljük, hogy igazak lesznek.

iPhone-X-vs-iPhone-X-plus-concept-01-1280x720

Bővebben itt.

Az ingyenes felhasználóinak is kedvez a Spotify

A Spotify felhasználók jól tudják, hogy kétféleképpen használhatják a zenei szolgáltatást. Az első, ha valaki előfizetéssel rendelkezik, hiszen ekkor teljesen reklámmentesen használhatja az alkalmazást, míg a második pont ennek az ellentettje, amikor is az ingyenes felhasználásért cserébe reklámokat kell végignézniük a felhasználóknak.

spotify

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét első felében beszámoltunk, hogy hamarosan akkor is figyelmeztet minket az Apple Watch, ha sokat napoznánk, majd ezt követően láthattuk a Samsung kínos reklámját, melyben az iPhone X-et próbálták fikázni. Mint kiderült, Amerikán kívül jobban pörög az Apple Pay, majd jött a hír, hogy az Apple megkezdte a 2018-as iPhone modellek tömeggyártását. Végül pedig láthattuk a legújabb McDonald’s éttermet, melyet egy Apple Store-ról mintáztak.

McDs_RUSH-Clark-HERO_resized

A hét második felében jött a hír, hogy visszatért az Apple-höz a vállalat egyik korábbi nagyágyúja, majd sajnos kiderült, hogy az iOS 12 megjelenésekor nem lesz elérhető a csoportos FaceTime. Ha minden igaz, akkor heteken belül érkezik a MacBook Air utódja, majd láthattuk, miként nyitja meg üvegkapuit az Apple Park. Végül pedig egy érdekes cikkünk is volt, mely szerint egy 16 éves tinédzser törte fel az Apple szervereit.

Ezek voltak a 2018-as év harminchatodik hetének legizgalmasabb hírei és történései. Maradjatok velünk, hiszen immáron augusztus második felét írjuk, s az Apple hamarosan kiküldi meghívóit a 2018-as iPhone eventre, ahol bemutatják a legújabb csúcsmodelleket.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!