Megvan az iPhone XI megjelenési dátuma; új akciósorozatot indított az iDoki – mi történt a héten?

HusztiD 2019.06.22. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 1 637

Eltelt egy újabb hét, s az elmúlt napokban is számos érdekes hírünk és történésünk volt, melyek legjavát egy csokorba szedtük.

5D36FE48-7CDE-4088-A312-63C1A7C279FB-780x439

iDoki akciósorozat – első rész: most spórolj az iPhone akkumulátor cseréjével

Új akciósorozatot hirdet az iDoki, melynek keretein belül folyamatos kedvezményekkel várják minden kedves ügyfelüket. Az első részben az iPhone akkumulátor cseréje kapta a hangsúlyt, de hamarosan újabb meglepetéssel kedveskednek.

iphone-6-battery

Bővebben itt.

A Verizon kiszivárogtatta az iPhone XI megjelenési dátumát

Az egyik legnagyobb amerikai szolgáltató, a Verizon megszellőztette, hogy mikorra várhatjuk az Apple idei évi csúcsmodelljét, az iPhone XI-et. Ha minden jól megy, akkor három hónap múlva a szerencsés előrendelők már megkaphatják a telefont, ami várhatóan szeptember 20-án, pénteken fog megjelenni.

iphone-xi-render-macrumors

Bővebben itt.

Még mindig szeretnek Tim Cook vezetése alatt dolgozni a munkavállalók

Felhasználók, de még hozzáértők által is sokat vitatott téma, hogy ki a jobb vezérigazgató. Sokan az Apple társalapítóját, Steve Jobst emlegetik, hiszen ő volt az, ki anno megmentett cégét, majd a kétezres évek derekán felvirágoztatta. Sajnos Steve is csak egy ember volt, s egészségi állapotának romlásával Tim Cook részére adta át a stafétabotot, ki továbbra is büszkén vezeti az almás vállalatot. A jelenlegi CEO mutatói is magáért beszélnek, hiszen mondhatni évről évre újabb magaslatokba emeli az Apple-t.

timcooktulane-800x600

Bővebben itt.

Elemzők szerint nem igazán lesz csábító az iPhone XI

Ti izgatottak vagytok már a 2019-es iPhone felhozatalt illetően? A Mizuho Securities elemzői egyáltalán nem azok, hiszen a szakértők szerint az Apple nem csak idén, de jövőre sem fog igazán átütő erejű újdonságokat bemutatni készülékeiben.

2019_iphone_triple_camera_rendering

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét első felében egy remek példán át tudhattuk meg, hogy voltaképp miért fontos, ha van LTE funkció egy Apple Watch-ban, majd jött a rosszabb hír, hogy a Facebook-nak köszönhetően ismételten több ezer felhasználói adat szivárgott ki. Tanult a Samsung hibájából a Huawei, így ők is csúsztatnak az első hajtogathatós okostelefonjuk piacra dobásával, majd olvashattunk a 2020-as iPhone modellek újdonságairól.

Screen-Shot-2019-05-13-at-10.43.13-780x497

A hét második felében érkezett a hír, hogy a japánok hamarosan az iPhone NFC-je által virtuális személyigazolványként is használhatják telefonjukat, majd az iOS 13 egy újabb nagyon hasznos funkciójáról is szót ejtettünk. Végül, de nem utolsó sorban fordult a kocka, ugyanis az emberek manapság több időt töltenek telefonjaik kijelzője előtt a televízióval szemben, majd render képeken megtekinthettük a jövőre érkező iPhone modelleket.

Ezek voltak a 2019-es év huszonötödik hetének legérdekesebb hírei és egyben újdonságai. Maradjatok velünk továbbra is, ugyanis jövő héten is újabb érdekességekre lehet számítani.

Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!