Kinyírja az iMac Prót az Apple; ilyen lesz az új AirPods – mi történt a héten?

HusztiD 2021.03.13. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 275

Ismételten eltelt egy hét, mi pedig szokásunkhoz híven összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és történéseit.

airpods-max

Csendben kinyírja az iMac Pro szériát az Apple?

Az Apple eredetileg 2017 folyamán dobta piacra a Pro szériás iMac modelljeit, melyek nem csak, hogy drágábbak, de gyorsabbak is voltak, mint az alapmodellek, hisz a professzionális felhasználókat célozták meg vele. Úgy tűnik, hogy a kaliforniaiak most csendben kinyírják a Pro szériát, de a miértek egyelőre nem ismertek.

new_2017_imac-pro_full.jpg.og_

Bővebben itt.

Elviekben ezeket az újdonságokat várhatjuk az iPhone 13 szériától

Ha minden jól megy, akkor még egy jó fél évünk van hátra, mire az Apple hivatalosan bemutathatja az iPhone 13 szériát. Ahogyan megszokhattuk, a bemutató előtt jóval elkezdtek szállingózni az információk azzal kapcsolatosan, hogy voltaképp milyenek lehetnek az új okostelefonok.

iphone-12-vs-iphone-12-mini

Bővebben itt.

Stagnáló piacon növelte okosóráinak értékesítísét az Apple

A Counterpoint Research elemzőcsapata jóvoltából készült egy felmérés arra vonatkozóan, hogy milyen eladásokat produkáltak az okosóra gyártók az elmúlt év folyamán. Összességében elmondhatjuk, hogy maga a piac stagnált, hiszen a 2019-es adatokhoz képest 2020-ban csak 1,5 százalékott nőtt a szegmens.

Apple_announces-watch-se_09152020

Bővebben itt.

Az iDoki szerviz a korlátozások alatt is nyitva tart!

Hétfőtől újabb szigorítások léptek érvénybe, azonban az iDoki szervize a korlátozások alatt is szeretettel várja ügyfeleit Budán a Budagyöngye bevásárlóközpontban.

idoki_kiemelt

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején számoltunk be, hogy a csökkenés ellenére is nagy kereslet mutatkozik az iPhone 12 széria iránt, majd felmerült, hogy március 23-án tarthatja meg tavaszi médiaeseményét az Apple. A hét közepén új firmware frissítés érkezett az AirPods Maxhoz, majd állítólagos képeken tekinthettük meg, hogy milyen lehet a harmadik generációs AirPods széria.

Ezek voltak a 2021-es év tizedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!