Több embert megkéselt egy férfi egy lengyel bevásárlóközpontban

2017.10.20. 17:15

Késsel támadt több emberre egy férfi pénteken egy lengyelországi bevásárlóközpontban, írja az MTI. Egyik áldozata, egy 50 éves nő kórházba szállítása után belehalt sebeibe.

A késelés tíz áldozata közül még további öten vannak súlyos állapotban. Az eset Lengyelország délkeleti részén történt Stalowa Wola városában. A 27 éves tettest elfogták.

A rendőrség szerint semmi nem utal arra, hogy a támadásnak terrorista indítéka vagy valamilyen ideológiai háttere lett volna.

Az elkövető 27 éves, lengyel állampolgár és helyi lakos. Krzysztof Pobutának, a Kárpátaljai vajdaság rendőrparancsnokának közlése szerint a férfi elfogása után zavartnak tűnt, tettének indítékára nem tudott magyarázatot adni. Szondás alkoholteszt alapján józan volt tette elkövetésekor. Vérvizsgálatának még nincs meg az eredménye, így nem tudni, hogy támadásakor valamilyen szer befolyása alatt állt-e.

A férfi a rendőrség elmondása szerint hátulról támadt áldozataira. A tettest vásárlók fogták le, míg nem érkezett meg a rendőrség.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport