Végre lesz Stone Sour-koncert Budapesten is

2017.12.11. 10:21

A kétezres években ismertté vált és az utóbbi tíz évben az egyik legjobb metálzenekarrá váló Stone Sour végre Magyarországon is fellép, 2018. június 25-én a Barba Negra Track színpadán lesz látható a Slipknot énekeseként is ismert Corey Taylor együttese.

Az apropó a nemrég megjelent Hydrograd című új album lemezbemutató körútja, de végül is mindegy, mi, ha csak azért jönnének, mert Budapest nevében van egy T betű, az is oké lenne. Az idei turnéjuk nyári szakasza a Kornnal közösen zajlott az USA-ban (az sem lett volna rossz, de ne legyünk telhetetlenek), most az első európai szakaszt gyűrik, mi a második körben kerülünk képbe.  2017. december 15-én indul a jegyértékesítés, a hagyományos jegyek mellett különböző rajongói csomagok megvásárlására is lesz lehetőség, köztük meet & greet típusú csomagra is.

A zenekar 1992-ben alakult, '97-ig működött, majd három évre feloszlottak, és csak 2002-ben adták ki első anyagukat. Eddig hat lemezük jelent meg, kétszer jelölték őket  Grammy-díjra, és eddig 2,1 millió példányban adtak el CD-t.