Marilyn Mansont is szexuális zaklatással vádolják

2018.02.19. 14:13
Ismét a Twitteren robbant ki egy zaklatási ügy, ezúttal a House sorozat egyik színésznője, Charlyne Yi vádolja zaklatással Marylin Mansont.

Múlt csütörtökön Manson azzal került be a hírekbe, hogy egy koncert alkalmával igen bizarr módon viselkedett, fél óráig érthetetlenül motyogott, és valószínűleg idegösszeomlást kapott a színpadon. A rajongók eléggé kiakadtak, és követelik vissza a pénzüket. Yi a Twitteren azt írta, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy a zenész furcsán viselkedett.

A színésznő azt állítja, Manson nagy rajongója volt a House című sorozatnak, ezért egyszer meglátogatta őket a forgatáson, ahol gyakorlatilag minden nőt molesztált, több nőtől pedig azt kérdezte, lenne-e kedvük leszbikus szexre előtte, ha szeretnék, akár dildóval is. Yi-t megalázó módon többször "kínai faszinak” nevezte.

Yi egyrészt reméli, hogy Manson kap segítséget, hiszen egyértelműen arra van szüksége, másrészt arról is ír, milyen nehéz dolga van annak,  aki a nyilvánosság elé áll a zaklatás vádjával, hiszen onnantól már áldozatként gondol rá a legtöbb ember. Yi tavaly októberben azzal vádolta David Cross komikus/színészt (Amber Tamblyn férjét), hogy évekkel korábban rasszista megjegyzéseket tett rá.