Deutsch Tamás is elkészítette a Lázár-videóját, ő Brüsszelben retteg

2018.03.18. 12:07
Lázár János bécsi bevándorlóapokalipszist vizionáló videója után Deutsch Tamás, a Fidesz Európai Parlament-képviselője is elkészítette a maga kisfilmjét, amiben azt próbálja elmagyarázni: ha nem a Fideszre szavaz mindenki, akkor Magyarország többé nem lesz „magyar ország”, mert a menekültek elárasztják majd, márpedig Deutsch szerint „egyértelmű az összefüggés” a menekülthullám és az „elszaporodott terrorcselekmények” között.

A videón Deutsch Tamás Brüsszel Molenbeek városrészét mutatja be, amelyet kétszer is „a dzsihadisták fővárosának” nevez. Deutsch szerint a korábbi szocialista kerületi polgármester, Philippe Moureaux „tudatos betelepítési politikája” változtatta meg a városrész arculatát, mivel „észak-afrikai bevándorlókat akart ide telepíteni a kerületbe, attól a primitív hatalmi reménytől vezettetve, hogy majd ezzel nő a szavazótábora”.

Deutsch szerint viszont mindez romló közbiztonsághoz és 40 százalékos munkanélküliséghez vezetett, sőt, a nőkkel szemben „erőszakosan lépnek fel a villamosokon”, a boltok pedig észak-afrikai tulajdonosokhoz kerültek, ami valamiért nagy probléma lehet a politikus szerint. De szerinte „egyáltalán nem szelíd eszközökkel alakították át a város arculatát”, jelentsen ez bármit. Molenbeekről szóló korábbi cikkünkben mi is írtunk a valójában 30 százalékos munkanélküliségről, aminek történelmi, sok évtizedre visszavezethető és a gazdasági válsággal is összefüggő okai vannak. 

Deutsch kijelenti azt is, „egyértelmű az Európába özönlő illegális bevándorló-hullám és az elszaporodott terrorcselekmények közti összefüggés”, nem törődve azzal, hogy hosszú ideje meredeken zuhan Európában a terrorfenyegettség mértéke: ma harmadannyi az esély arra, hogy valaki terrorcselekményben haljon meg, mint a 70-es és 80-as években.

Deutsch szerint a bevándorláspárti politikusok „európaiak nélküli Európát akarnak”, de „mi, magyarok, meg tudjuk magunkat védeni”: a politikus szerint április 8-án a választásokon eldönthetjük, hogy szeretnénk-e, ha olyan rettenetes hellyé válna Magyarország is, mint Brüsszel. Hogy milyen Molenbeekben élni, arról korábban az Index is forgatott videót: