Szigetvár befogadta a Pécsről elüldözött Alföldi darabot

2018.04.21. 14:23 Módosítva: 2018.04.21. 14:29

A Kultúrbrigád és az Átrium közleményben jelentette be, hogy miután a pécsi Kodály Központ indoklás nélkül lemondta az Igenis, miniszterelnökúr! című előadást,

számos pécsi, Pécs környéki cég, egyesület és magánszemély fejezte ki felháborodását, együttérzését és ajánlott fel helyet, segítséget, támogatást az előadás megtartásához. ... Örömmel tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy az elmaradt alkalom napján, 2018. május 27-én délután fél 4 és este 7 órai kezdettel Szigetváron, a Vigadó Kulturális Központban tűzzük műsorra Igenis, miniszterelnök úr! című előadásunkat.

Az előadásra délután 4 órától lehet jegyet vásárolni az atrium.jegy.hu címen, Budapesten az Átrium jegypénztárában, a Szigetvári Vigadó Kulturális Központ jegyirodájában, valamint az Interticket országos hálózatában.

Ahogy pénteken megírtuk, ismeretlenek meghekkelték az előadást lemondó Kodály Központ Facebook-oldalát, az esemény borítófotójára rákerült a Stop Soros kampány híres piros stoptáblája. A posztot később eltávolították.

Alföldi Róbert a pécsi eseményekre úgy reagált, hogy megszokta már, hogy ilyennek történnek vele. "De nem engem kéne megráznia, hanem az országot. Nem önmagában ennek az esetnek, hanem annak, hogy egyáltalán ilyenek történhetnek" – mondta a színész-rendező, akinek korábban egy nyilvános beszélgetését mondták le Zalaegerszegen, az eseményt végül Zalaszentgróton tartották meg.