Bill Murray újra szellemirtó lesz

2020.01.24. 16:06

Bill Murray hivatalosan is visszatér Dr. Peter Venkmanként az új Szellemirtókba, írja a Collider.

2019 elején már kiderült, hogy jönni fog a Szellemirtók folytatása, ami egyébként figyelmen kívül hagyja a 2016-os, női szereplős Szellemirtók filmet. A Szellemirtók: Az örökség az eredeti filmek folytatásaként az 1984-es film után játszódik két generációval és új szereplőkkel.

Legalábbis majdnem új szereplőkkel, ugyanis csütörtökön hivatalos lett, hogy Bill Murray, a Peter Venkman-t játszó színész visszatér az új filmbe is. Murray 1989 óta nem tűnt fel Venkman szerepében filmen, a 2016-os női változatosban ugyan megjelent, de itt egy másik karakterként. Mellette a korábbi stábból Dan Aykroyd és Ernie Hudson is visszatérnek Dr. Ray Stanz és Winston Zeddemore-ként.

Az új Szellemirtók egyébként annyira folytatás, hogy ráadásul az eredeti filmek rendezőjének fia, Jason Reitman írta és rendezte azt. Murray szerint az új Szellemirtók "tele lesz érzelemmel". Az új filmben Mckenna Grace, (A tehetség) Finn Wolfhard (Stranger Things, Az) és Carrie Coon (A hátrahagyottak) játsszák a főbb szerepeket. A magyar mozikban július 9-én jelenik meg, aki pedig nem látta még az előzetest, annak tessék: