Illegális autóverseny áldozata lehetett Ózdon egy vétlen gyalogos

2020.10.29. 07:41

A rendőrség mindössze annyit közölt honlapján a balesetről, hogy kedden este Ózdon, a Munkás úton egy 19 éves farkaslyuki fiatal autójával elütött egy zebrán áthaladó gyalogost, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a szakszerű beavatkozás ellenére a helyszínen életét vesztette. 

A Borsod Megyei Rendőr-Főkapitányság sajtóreferense az Indexnek elmondta, hogy a fiatal sofőr jelentősen túllépte a lakott területen megengedett sebességet. 

Lassítás és fékezés nélkül közelítette meg a gyalogátkelőt 

– számolt be a tragédia okáról Dobi Tamás. A százados ugyanakkor azt mondta, hogy nem illegális autóverseny áldozatául esett a gyalogos. 

Valószínűleg gyorsan hajtott az a 19 éves fiatalember, aki halálra gázolt egy 49 éves férfit a zebrán, Ózdon. Információnk szerint versenyezhetett a városban két kocsi.

Közzétette: Agria Tv Bt – 2020. október 28., szerda

Az Agria TV-től és a Balesetinfótól szerzett értesüléseink szerint viszont nem sima gázolásról van szó, hanem a tragédia úgy történt, hogy két autó versenyzett a hosszú egyenes városi útszakaszon. Helyiek elmondása szerint mindennaposak arrafelé a gyorsulási párharcok. 

ózdkomment.png
Fotó: balesetinfo

A közösségi oldalakon máris nagy vihart kavart az eset, pro és kontra rengetegen adtak hangot véleményüknek. A többség szerint szigorúbb ítéletekre lenne szükség, hogy elrettentsék a felelőtlen vezetőket az ilyen veszélyes városi versenyektől.