Megyeri Szabolcs kertész blogja

Őszi Kertészeti Napok - programajánló a hétvégére!

komment

A mostani hétvége sajnos szokatlanul rövidre sikeredett, köszönhetően a szombati kivételes munkanapnak, azonban aki a (jó eséllyel az idei utolsó) meleg napokon szeretne valamilyen kellemes kültéri, de legalábbis növényekkel kapcsolatos budapesti programot, az semmiképp ne hagyja ki az Őszi Kertészeti Napok elnevezésű rendezvényt! És hogy mi várja a látogatókat? Hát ez:

oszi_kerteszeti_napok.jpg

A fentieknek megfelelően az egyszerűen bámészkodni vágyó növénybarátoknak is bőséges lesz a felhozatal, aki pedig tanácsadást, szakvéleményeket keresne, szintén megtalálja a számítását. Természetesen a kiállítóktól vásárolni is lehet, a megszokott, idényjellegű növényfajok mellett számos érdekesség, különlegesség várja azokat, akik frissíteni szeretnék zöld kollekciójukat. Külön kiemelendő a helyszín, mely nem más, mint a Budai Arborétum, ami önmagában, mindenféle rendezvény nélkül is egy csodás hely, így azonban dupla élvezet várja a kilátogatókat, akik a pihentető séta mellett tudással vagy növényekkel is gazdagodhatanak!

A rendezvény helyszíne térképen IDE KATTINTVA tekinthető meg.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr7814298331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Megyeri Szabolcs kertész blogja

A kertész blog küldetése, hogy világosan lássuk: Zölden élni nem bonyolult dolog, lehet egyszerűen is. Szeretném a kertészkedést számodra közel hozni, felhasználóbaráttá alakítani, fogyaszthatóan tálalni. Azért, hogy kertünkben mesék és szerelmek szövődjenek.


A szerző elérhetőségei: megyeriszabolcskerteszete.hu


Kövessen Facebookon

Kertész TV

süti beállítások módosítása