Tom Brady egy Kínában lejátszott NFL mérkőzésről álmodozik

Tom Brady a hétvégén Kínában járt és az Under Armourral promózott egy kicsit. A kínai Nagy Falon dobálgatott és egy interjúban elárulta, hogy egy Kínában rendezett NFL meccsről álmodozik.

Kicsit furcsa felvetésnek tűnik ez a New England Patriots irányítójától de egyáltalán nincs kizárva, hogy a közeljövőben tényleg mérkőzést rendezzenek az ázsiai országban.

2007-ben felvetődött, hogy a Patriots a Seattle Seahawks elleni előszezon mérkőzését Kínában játssza le de az ötlet végül nem valósult meg.

"Az álmom, hogy egyszer mérkőzést játsszak itt Kínában. Lehetőségünk volt rá, ha jól emlékszem 10 évvel ezelőtt, hogy a csapatom mérkőzést játsszon az országban de szerencsétlen módon nem jött össze. De reménykedem benne, hogy sok mérkőzést rendeznek majd itt mert ez egy nagyszerű sport és nagyon el szeretném ide hozni. - nyilatkozta Brady az ESPN-nek adott interjújában.

Az NFL-ben a háttérben tényleg azon dolgoznak, hogy a 2018-as évben egy alapszakasz mérkőzést Kínába vigyenek így könnyen előfordulhat, hogy Brady az aktív pályafutása során tétmérkőzésen lépjen pályára az országban.

nfl.com, Fotó: twitter.com