Még mindig problémás a Colts támadófala

Az Indianapolis Colts évek óta bajlódik az offensive falával aminek fő megmondhatója a most visszatérő Andrew Luck. A fal bal oldala és közepe úgy néz ki, hogy már rendben van de a jobb oldalon még mindig sok a kérdőjel. Vagy inkább nincs olyan játékos a keretben aki a megoldást jelentené.

Anthony Castonzo kiemelkedik a támadófalból így nem is lehet kérdés, hogy Ő legyen a kezdő bal oldali tackle. A center posztján is megkérdőjelezhetetlen Ryan Kelly kezdő posztja de nem azért mert olyan jó lenne hanem mert nincs jobb megoldás. Kettejük között a bal oldali guard poszton pedig ott van az idei Draft elején kiválasztott Quenton Nelson aki egy igazi szörnyeteg.

A fal jobb oldala azonban közel távol sem néz ki ilyen jól. Jelenleg a Los Angeles Chargers-től érkező Matt Slauson foglalja el a kezdő jobb guard posztját míg a korábbi Raiders és Ravens tackle Austin Howard a kezdő jobb oldali guard.

Kettejükön kívül, Joe Haeg-et leszámítva, egyedül még a második profi szezonját kezdő Braden Smith jöhet számításba. Smith eredetileg guard de a fal jobb szélén tesztelik így kiszoríthatja Howard-ot. Persze Slauson helye sem garantált, az alapszakasz kezdetéig bármelyik játékos elveszítheti a kezdő posztját.

nfl.com, Fotó: bdtonline.com