Antonio Brown már búcsút intett Pittsburgh-nek

Pittsburghben az alapszakasz vége óta tart az Antonio Browns saga és nehéz elképzelni, hogy az elkapó visszatérne a Steeler-hez. Ennek újabb bizonyítéka az elkapó Twitter oldalára ma kikerült videó amelyben megköszöni az utóbbi 9 évet és közli, hogy ideje tovább lépni.

Az elkapó a szezon vége óta nem hajlandó kapcsolatba lépni a csapat vezetőivel és Mike Tomlin vezetőedzővel. A sorsa biztosan el fog dőlni bő egy hónapon belül ugyanis 2.5 millió dolláros kerettagsági bónuszt kap ha március 17. még a Steelers játékosa lenne.

 

Brown posztján a liga legjobb játékosai közé tartozik de még így sem lesz könnyű elcserélni az elkapót. Még hároméves szerződéssel rendelkezik, 22.165, 18.34 és 19.54 millió dollárt el a következő három évi fizetési sapkából.

Bármi is történik majd (Brown távozása esetén) a Steelers rosszul fog kijönni az üzletből. Ha június 1. előtt elküldik vagy elcserélik akkor idén 21.12 millió dollár halott össze marad utána. Ha június 1. után távozik akkor "csak" az évenkénti időarányos 7.04 millió dollár halott összeg képződik.

2011 óta Brown a liga legeredményesebb elkapója

nfl.com, Fotó: twitter.com