A Patriots visszavonta a feljelentést, hatalmas öngólt lőtt a Texans

A Houston Texans lemondott Nick Caserio megszerzéséről így a New Englnad Patriots visszavonta a feljelentést. Mint kiderült a Texans vezetősége nem volt tisztában Caserio szerződésének részleteivel vagy még rosszabb ha nem értette meg a leírtakat.

Caserio szerződésében szerepel egy rész ami szerint nem tárgyalhat más csapattal így esélytelen, hogy megszerezzék az idén. A Texans így ahogyan mondani szokták most két szék közül a pad alá esett. A múlt héten kirúgták general managerüket Brian Gaine-t akivel fennállásuk egyik legjobb szezonját produkálták mert Caserio-t szerették volna alkalmazni.

A múlt hétvégén interjúztattak két korábbi general managert Ray Farmer és Martin Mayhew személyében de egyiküket sem fogják kinevezni. Jelen állás szerint idén nem neveznek ki general managert és a meglevő emberek fogják ellátni a feladatot.

Bill O’Brien vezetőedző előlépne és az ügyvezető alelnökkel Jack Easterby-vel együtt látnák el a feladatot. Jövőre pedig gond nélkül jöhet Caserio mert 2020-ban lejár a szerződése a Patriots-nál és akkor már tényleg tárgyalhat más csapattal.

nfl.com, Fotó: nypost.com