A második kör érdekesebb választásai

Hajnalban lement újabb két kör így összesen már 106 játékost választottak ki az idei játékosbörzén. Több olyan játékost is kiválasztották a második körben akiknek az első körre is megvolt az esélyük de átcsúsztak a második napra. Ezzel igazából jól jártak a csapatok mert jóval olcsóbb szerződéssel tudják megszerezni ezeket a játékosokat. Rengeteg elkapó érkezett és Carson Wentz megkapta az új tartalékát Jalen Hurts személyében.

A második napot, az első naphoz hasonlóan a Cincinnati Bengals kezdte. Miután elvitték Joe Burrow-t a második napon célpontot adtak neki a Clemson elkapója Tee Higgins személyében. Az Indianapolis Colts miután a kör második helyén elvitte Michael Pittman Jr. elkapót cserélt a Browns-al és felment az évfolyam egyik legjobb running backjéért Jonathan Taylor-ért.

A Detroit Lions régóta szenved a futójátékkal aminek megoldására D'Andre Swift-et választották. A Chicago Bears a héten elküldte Trey Burton-t és a 43. helyen kiválasztotta Cole Kmet tight endet. Az tudható volt, hogy nagyon jó az idei elkapó felhozatal és a második körben is csak repkedtek a receiverek.

Higgins és a Pittmann mellett a Jacksonville Jaguars Laviska Shenault-t, a Denver Broncos K. J. Hamler-t, a Pittsburgh Steelers Chase Claypool-t, a Los Angeles Rams Van Jefferson-t és a New York Jets Denzel Mims-t választotta.

A defensive backek közül is rengetegen csapatot találtak. A safetyk közül a New York Giants Xavier McKinney-t, a New England Patriots Kyle Dugger-t, a Cleveland Browns Grant Delpit-et és a Tampa Bay Buccaneers Antoine Winfield Jr.-t választotta. A conerbackek közül a Chicago Bears Jaylon Johnson-t, a Dallas Cowboys Trevon Diggs-t a Tennessee Titans Kristian Fulton-t választotta.

A védőfalak sem maradtak erősítés nélkül.  A defensive endek közül a Carolina Panthers Yetur Gross-Matos-t, az Atlanta Falcons Marlon Davidson-t, a Seattle Seahawks Darrell Taylor-t, a Buffalo Bills A. J. Epenesa-t míg a defensive tacklek közül a Houston Texans Ross Blacklock, a Miami Dolphins Raekwon Davis-t választotta.

twitter.com, Fotó: twitter.com

Címkék: draft2020