Aktuális

Bréking! Gyanús csomagot találtak a Délinél

Újabb gyanús csomagot találtak Budapesten. A vasúti közlekedést nem érinti a bombariadó.

Bombariadó van a Déli pályaudvarnál, találtak valamit – értesült az MNO. Az Országos Rendőr-főkapitányságot, a kommunikációs szolgálata a lapnak annyit árult el: a mai napon délelőtt a Déli pályaudvarnál egy gyanús csomagot találtak. A Készenléti Rendőrség Tűzszerészszolgálata átvizsgálja a csomagot.

A MÁV Zrt. arról tájékoztatta a lapot, hogy a vasúttársasághoz nem érkezett külön bejelentés a gyanús csomagról. Információik szerint a Déli pályaudvari rendőrőrsnél történt intézkedés, de már fel is oldották a zárást. A vasúti közlekedést az esemény nem érintette, és nem is érinti.

Kedd reggel a Teréz körút Nyugati tér felé vezető oldalát zárták le az Aradi utcánál egy gyanús hátizsák miatt, később a Liszt Ferenc Repülőtéren találtak gyanús, elhagyott csomagot, este negyed 9 körül pedig a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződéséhez vonult ki a rendőrség hasonló okból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top