Sztárok

A gömbölyödő hasú Serena Willams meztelenre vetkőzött

Annie Leibovitz ezúttal Serena Williamst fotózta le a Vanity Fair augusztusi lapszámához. A várandós Williams gömbölyödő hasával meztelenül és büszkén pózol Leibovitznak.

Csodás meztelen fotók jelentek meg Serena Williamsről kedden, a négyszeres olimpiai bajnok amerikai teniszező lesz ugyanis az augusztusi Vanity Fair címlaplánya. A várandós Williams a világhírű fotográfusnak, Annie Leibovitznak dobta le a textilt, ezzel ő a legutóbbi kismamasztár, aki bevállalta, hogy pucéran mutatja meg egyre kerekebb idomait az olvasóknak.

A sort annak idején szintén a Vanity Fair címlapján Demi Moore kezdte, azóta többek között Claudia Schiffer, Britney Spears, Jessica Simpson és Monica Belucci is különböző magazinok címlapjain pózoltak terhesen és meztelenül.

@vanityfair texture #annielebowitz Must read article. Link in bio

Serena Williams (@serenawilliams) által megosztott bejegyzés,

A magazin szerint Serena Williams és az élettársa, Alexis Ohanian, a Reddit amerikai internetes közösségi portál társalapítója gyermekük megszületése után, őszre tervezik a házasságkötést.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top