Sztárok

Pachmann Péter új műsorvezető társa Bernáth József lesz

Bernáth József séf szokatlan feladatot kapott. A sztárszakács most nem valami főzőműsor zsűrijében látható majd, hanem Pachmann Péter műsorvezető társaként.

Bernáth József A Konyhafőnök óta a saját karrierjét alakítgatja. Kiadott három szakácskönyvet (felnőtteknek és gyerekeknek), most pedig rádiózni fog a Jazzyn, Pachmann Péter hétköznap délutánonként jelentkező műsorában.

Az utóbbi hetekben Bernáth Józsinál a pihenésen volt a hangsúly, de most újra a munkáé a főszerep. A Napi Séf egy intenzív főzőtanfolyam, amely 2 percben olyan recepteket mutat majd a hallgatónak, amelyeket otthon is könnyen elkészíthet. 

“Nagyon jó dolognak tartom Péter ötletét, és örültem a felkérésnek is. Olyan recepteket gyűjtöttem össze, melyek hozzávalói könnyen beszerezhetőek, és az elkészítés sem igényel sok időt. Minden hétköznap egy-egy gyorsan elkészíthető vacsoratippet gyűjthetnek be a rádióhallgatók” – mondta az NLCafénak Bernáth József.

Bernáth József séf és Pachmann Péter közösen vezet majd műsofrt a Jazzy rádión
Bernáth József séf és Pachmann Péter közösen vezet majd műsort a Jazzy rádión

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top