Horoszkóp

10 jel, hogy lélekcsaládodból találkoztál valakivel

Biztosan élnek körülötted olyanok, akikkel mély érzések kötnek össze, függetlenül attól, mikor ismertétek meg egymást. Az is előfordulhat, hogy már az első néhány találkozás után nagyon közel érezted magad valakihez. Ha mindezt megtapasztaltad, szinte biztos, hogy ő a lélekcsaládod tagja. Milyen jelek utalnak még erre?

A lélekcsaládodat egyáltalán nem biztos, hogy a jelenlegi rokonaid alkotják. Olyan emberek tartoznak ide, akikkel érzelmi, szellemi vagy lelki kapcsolat köt össze. Nem a hobbijaitok vagy az érdeklődésetek azonos, ez a kapcsolat sokkal mélyebb és erősebb annál. Inkább csak érzed, hogy vele az előző életekben is kapcsolatban álltál.

Jelenlegi életed során csak kevés ilyen emberrel találkozol, nem csoportosan érkeznek, inkább csak egyedül. Az a barátság vagy a szerelem kitart egész életedben.

Íme, a legbiztosabb jelek, hogy szeretted a lélekcsaládod tagja

1. Vonzódsz hozzá, amikor a szemébe nézel

Már az első találkozáskor is érezhetted, őt nem először látod. Amikor a szemedbe néz, a pillantásától nem esel zavarba, és flörtnek sem gondolod, inkább olyan, mintha egy régi baráttal futottál volna össze. 

2. A lelketek kapcsolódik egymáshoz

Amikor a lélekcsaládból találkozol valakivel, nem számít a pénz, a luxus, a hírnév vagy a csillogás. A lelki tényezők számítanak csupán. Szinte biztosan mindketten fontosnak tartjátok a testi és lelki egészséget, óvjátok a környezetet, jógáztok, meditáltok.

3. Erős köztetek az energia

Szinte mágnesként vonzódtok egymáshoz. Amikor szükségetek van a másikra, újra és újra felbukkantok egymás életében. Amikor találkoztok, energiával is feltöltitek egymást.

4. Saját nyelvet beszéltek

Szinte szavak nélkül is megértitek egymást. Tudod, mire gondol lélektársad, könnyedén és bármilyen témáról társalogtok egymással. Úgy érzed, mintha mindig is ismerted volna, inkább az a furcsa, hogy ez nem így van.

5. Segítitek egymást

Nem is kérdéses, ha segítségre, támogatásra van szükséged, lélekcsaládod tagja kérés nélkül a segítségedre siet. És ugyanez fordítva is igaz. Okos tanácsokkal látjátok el a másikat, a javaslatokat pedig megfogadjátok és beillesztitek az életetekbe.

Lélekcsaládod tagjával érzelmi, szellemi és spirituális társak is vagytok
Lélekcsaládod tagjával érzelmi, szellemi és spirituális kapcsolatban álltok

6. Jó hatással vagytok egymásra,

és kihozzátok a másikból a legjobbat. Lélektársad rávilágít a legjobb tulajdonságaidra, a képességeidre. Érzelmileg és spirituálisan is fejlődtök egymás segítségével, a bajban pedig támaszt nyújtotok. Amikor valami vagy valaki átmenetileg elválaszt benneteket, űrt hagytok a másikban.

7. Megnyugszik a lelketek

Amikor egymás társaságában tölthetitek az időt, szinte megnyugszik a lelketek, békére találtok. A negatív és fájdalmas érzések elmúlnak, helyén boldogságot, szeretetet éreztek.

8. Valódi arcodat mutathatod

Lélekcsaládod tagjának bátran meg mered mutatni valódi személyiségedet. A pozitív és negatív oldaladat is ismeri. Úgy és olyannak fogad el, amilyen vagy. Hogy végre önmagad adhatod, szabadsággal, elégedettséggel tölt el.

(via PQ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top