Szépüljünk

Ennyi időt töltenek a nők a “természetes külső” megalkotásával

Egy friss felmérésből kiderült, hogy a nők átlagosan fél órát töltenek vele, hogy úgy nézzenek ki, mintha semmit nem csináltak volna magukkal.

Egyre több nő részesíti előnyben a természetes külsőt, persze itt nem arról a természetességről beszélünk, hogy felkelünk az ágyból, és úgy, ahogy összegyűrt minket a lepedő, kilépünk a lakásból, hanem arról a természetességről, amit egy rakás sminkcuccal lehet megalkotni, hogy úgy nézzen ki, mintha semmi smink nem lenne rajtunk, mégis szépek vagyunk.

Ennyi időt töltenek a nők a

Egy friss felmérés szerint a brit nők átlagosan 29 percet töltenek azzal naponta, hogy ilyen “természetes” szépséget alkossanak. A 2000 nőt megkérdező kérdőívből az is kiderült, hogy a nők nagyjából 10 terméket használnak fel ehhez…

A “természetes” külső általában finoman, de tökéletesen lealapozott bőrt, természetes rúzst és alig észrevehető kontúrozást takar, és meglepő módon a felmérés szerint olyanok is vannak, akik konkrétan több időt töltenek a természetes smink megalkotásával, mint egy “rendes”, látványosabb sminkkel.

A nők 6%-a egyébként azt mondta, nem örülne neki, ha párja teljesen smink nélkül látná, ezért 14% még arra is képes, hogy partnerénél korábban kelve, a másik ébredése előtt kenje fel a “természetes” sminket.

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top