Sztárok

Új műsort kap Ördög Nóra

Nem lehet leállítani Ördög Nórát. A tévés idén már a harmadik műsort kapja a TV2-től, ez alkalommal egy új főzős tehetségkutató háziasszonya lesz.

Alig ért haza egyhónapos ázsiai útjáról Ördög Nóra, ahol az Ázsia Expressz celebes utazórealityt forgatták egy hónapon keresztül, máris kiderült, a TV2 a továbbiakban is számol a gyönyörű műsorvezetővel.

Új műsort kap Ördög Nóra

A Blikk szerint ősszel induló Séfek séfe című vetélkedőt vezetheti Nóra, melyben profi és amatőr szakácsokból álló csapatok versengenek a fődíjért. A zsűri vakon kóstolja az elkészült ételeket: futószalagon érkeznek eléjük a tányérok, anélkül hogy tudnák, melyiket melyik csapat készítette. A győztes csapat tízmillió forint értékű ösztöndíjat kap a világ egyik legnevesebb séfiskolájába.

A TV2 megerősítette, hogy Ördög Nóra lesz a műsorvezető, a szakmai zsűri három séfje pedig Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top