Sztárok

Orális szex közben beszélgetett a Szűzmáriával Soma Mamagésa

A tapasztalt újságolvasó azt gondolja, már mindent látott, ám akkor megjelenik Soma Mamagésa, és olyan sztorit mesél az orális szexről, hogy csak pislogni lehet.

Persze egyáltalán nem új, hogy a művésznő nyíltan beszél a tágabb értelemben vett szexuális életéről. Nemrég például arról írtunk, hogyan tisztította meg a “rossz energiáktól” több nő méhét a Mamagésa. Már azt sem értettük teljesen, de a legújabb sztori előtt tényleg szótlanul állunk.

Orális szex közben beszélgetett a Szűzmáriával Soma Mamagésa

Somának ugyanis a Blikk szerint megjelent a Guadalupei Szűzanya, miközben éppen a férjét kényeztette, de át is adjuk neki a szót. “Orális szex közben egyszer csak megjelent a szűzanya. Már olyan régóta vártam, mert nekem nagyon bensőséges kapcsolatom van vele. Sok meditációban képzeltem el, hogy a fénylő karjai közé vesz, de ezt, hogy ilyen tisztán, orális szex közben megjelenik teljes pompájában, lehunyt szemmel a kéj mámorában…!” – emlékezett vissza a művésznő a nagy találkozásra.

Ám a történet itt nem ér véget, Soma Mamagésának ugyanis megbeszélnivalója is volt a jelenéssel. “Akkor meg tudtam beszélni vele a 9 éves fiam halálfélelmét, mert akkor az volt a legkomolyabb problémám. És amikor konkrétan a magömlés volt, akkor adta meg a szűzanya a legmegfelelőbb választ, és valami olyan mélységes nyugalmat adott, hogy ez el fog múlni. Nem részletezem, hogy ott milyen információkat kaptam, de én magam lepődtem meg a legjobban! Mondtam is utána a férjenek: drágám, én leszek az orális szex szentje.”

Ha és amennyiben valóban szentté avatják Somát, nálunk olvashatják majd legelőször.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top