Sztárok

Képek Szőke Zoltán különleges esküvőjéről – egy táltos adta őket össze Annamarival

Mágikus napot választott Szőke Zoltán és Annamari, hogy összeházasodjanak. Az esküvőjüket Szent Iván éjjelén tartották, egy meseszép, eldugodt majorban, ahol egy táltos áldotta meg őket.

Úgy tartják, hogy a Szent Iván-éji tüzek eloszlatják az éj sötétjét, és a nyári napfordulón nyitva vannak az átjárók ég és föld között, ilyenkor érdemes a szellemek védelmét kérni. Szőke Zoltánék pedig ezt a napot tartották a legmegfelelőbbnek arra, hogy összeházasodjanak. A Storyban hat oldalnyi exkluzív képes anyag készült a nagy napról, ami – ahogy Szőke Zoltán és a Annamari ígérte – különleges szertartás keretében zajlott

Szőke Zoltán és Annamari két esküvőt tartottak - a polgári szertartás a szülőfalujukban volt
Szőke Zoltán és Annamari két esküvőt tartottak – a polgári szertartás a szülőfalujukban volt

Egy táltos adta őket össze a szabad ég alatt, közel egy hónappal ez után, Zoli és a menyasszonya az anyakönyvvezeteő előtt hivatalosan is összeházasodott. “A polgári esküvőt május végén megtartottuk a szülővárosunkban, Újvidéken, már tudom, mennyire jó érzés kimondani azt, hogy a feleségem” – mesélte a magazinnak a színész, aki izgatottan várta a táltosszertartást. 

Szőke Zoltán és Annamari különleges esküvőt akart

“A szertartást akkor kell kezdeni, amikor a Nap és a Hold is fenn van az égen. Azt szokták mondani, hogy ilyenkor gyönyörködnek egymásban” – magyarázta Balaskó Tibor táltos, aki a színész kedvéért vállalta el a szertartás levezetését. A pár nem a szokásos fogadalmat tette, hogy ezzel ne csináljanak maguknak karmát, és amikor a fehér szalagokkal díszített kapun – amely a halált szimbolizálja – átsétáltak, akkor jelképesen eltemették a régi életüket, és együtt kezdenek újat. A táltoszertartsáon rengeteg apró részletnek van jelentősége, és a nagy napon a pár gyerekei is részt vettek, ahogy a Barátok köztből is jó néhányan szemályesen gratuláltak Zoliéknak. 

“A szívünkre hallgattunk, senkivel nem cserélnénk” – állítja egybehangzóan Szőke Zoli és a felesége, Annamari, akik 23 évet vártak erre az esküvőre.

Több tucat képpel az esküvő minden részletéről a Storyban olvashatsz. 

Képek Szőke Zoltán különleges esküvőjéről - egy táltos adta őket össze Annamarival

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top