Egészség

Szerelme hangjára már reagál a kómában fekvő Vanessza

Háromórás beavatkozás során stabilizálták a nyakat, illetve visszaforgatták, és rögzítették az elfordult csigolyákat. A kártérítési ügy legalább 1 évig elhúzódhat.

Sikeres műtétet hajtottak végre Szegeden a Bulgáriában autóbalesetet szenvedett és azóta kómában lévő Burkus Vanesszán, hogy helyrehozzák törött csigolyáit. A 19 éves lány – akit lázasan hoztak haza – operációja jól sikerült: még azt a rögzítő eszközt is levehették róla, amellyel az elmúlt napokban stabilan tartották a fejét – számolt be a Bors.

A háromórás beavatkozás során stabilizálták a nyakat, illetve visszaforgatták, és rögzítették az elfordult csigolyákat. 

“Édesanyja és én hiába beszélünk hozzá, nem reagál. Párjának, Martinnak azonban már sikerült néhány reakciót kiváltania. Amikor kérte, Vanessza ránézett, illetve megszorította a kezét is” – mondta el az édesapa, Burkus Sándor.

Szerelme hangjára már reagál a kómában fekvő Vanessza

Az autóbaleset miatt egyébként a család kártérítési pert indított a vétkes sofőrrel szemben, az ügyben egy nemzetközi jogi iroda képviseli őket. A kártérítési ügy legalább 1 évig elhúzódik majd. A vétkes sofőrt amúgy 24 óra fogvatartás után szabadon engedték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top