Horoszkóp

8 jel, hogy nagyon sokszor inkarnálódott a lelked

A reinkarnáció szerint a lélek nem hal meg, hanem újra és újra testet ölt. Mindezt azért teszi, mert számos életen át fejlődik, tapasztalatokat gyűjt, hogy aztán egykoron elérhesse a megvilágosodás állapotát. A születést követően az előző életek emlékei törlődnek, mégis több jel is utalhat rá, már nagyon sok életet éltél végig. Melyek ezek? Íme a 8 legbiztosabb.

1. jel, hogy sokszor születtél újra

Időnként furcsa emlékek törhetnek rád. Nem tudod megmagyarázni, honnan ismerős az adott hely, ahol korábban még sosem jártál, vagy miért olyan vonzó az a valaki, akivel épp csak összetalálkozhattál. Az előző életek emlékei ilyen módon törhetnek fel.

2. jel, hogy számtalanszor reinkarnálódott a lelked

Amikor a megérzéseid nagyon erősen működnek valaki mással. Nem kell kimondanod, amit gondolsz, társad kimondja helyetted. Ilyen esetben biztos lehetsz, lelked már nagyon sokszor inkarnálódott.

3. jel, hogy nagyon sok előző életet éltél

A reinkarnációra utalhat, amikor megmagyarázhatatlan félelmek gyötörnek. Nem tudod, miért félsz például néhány állattól, pedig a mostani életedben nem értek kellemetlen tapasztalatok. A korábbi életekből hozhatod a félelmeket.

4. jel, hogy reinkarnálódott már a lelked

Az előző életek lehetőségére utal az az érzékenység is, amikor előre megálmodod vagy előre megérzed, mi fog történni. Ezek az események pontosan úgy következnek be, ahogyan előre láttad.

5. jel, hogy már nagyon sokszor újraszülettél

Ha olyan típus vagy, aki könnyen átérzi mások problémáit, könnyen előfordulhat, már nagyon sokszor újraszülettél. Aki ugyanis nagyon sok életet élt, sokkal több érzelemmel találkozott, nagyon sok érzelmet megtapasztalt, ezért jóval érzékenyebb mások problémái iránt is.

6. jel, hogy sokszor reinkarnálódott a lelked

Ha nagyon sokszor reinkarnálódott a lelked, akkor minden bizonnyal öreg lélek vagy. Nem számít, hányadik évedet taposod a jelen életben, mégis születetten bölcsebb lehetsz, mint a korosztályodat képviselők többsége.

7. jel, hogy nagyon sokszor születtet újjá a lelked

Amikor erősen érdekel más országok kultúrája, történelme, talán már éltél ott korábban. Erősen vonzódhatsz néhány helyhez, érdekelnek az emberek, érdekelnek a múltban történt események. A szabadságod nem a tengerparton töltöd, inkább városról városra járod a legnépszerűbb helyszíneket.

8. jel, hogy számtalanszor inkarnálódott a lelked 

Mélyen érdeklődsz a spiritualitás iránt. Könnyen lehet, a családodban te vagy az egyetlen, akit érdekel a spirituális gondolkodás. Az életedben keresed a boldogságot, az elégedettséget, foglalkoztat az önismeret, a lelked fejlődésének a lehetősége.

Ezekből a jelekből tudhatod, már nagyon sokszor inkarnálódott a lelked
Ezekből a jelekből tudhatod, már nagyon sokszor inkarnálódott a lelked

(via sivana spirit)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top