Sztárok

Istenes Bence Nátánról: “Ezeket az éveket nem tudjuk visszahozni”

Istenes Bence a Survivor forgatásán érezte először, milyen hosszú ideig a családja nélkül élni. Azt mondja, sok tapasztalattal gazdagodott, de Adél és a kis Nátán végig nagyon hiányoztak neki.

Hétfőn, azaz augusztus 28-án láthatják a nézők a Survivor első részét az RTL Klubon. Istenes Bence a kisfia születése óta először a túlélőshow forgatásán volt távol ennyire sokat a családjától, amit nehezen viselt. “Leginkább attól féltem, hogy elmentem a világ egy nagyon távoli pontjára, ahonnan nem tudok csak úgy, hirtelen hazaugrani, ha bármi történik. Apaként, családfőként számomra nagyon fontos, hogy a családom mellett legyek, így ez nem volt éppen egy komfortos helyzet, de sokszor átbeszéltük a szituációt, mérlegeltünk, végül így döntöttünk, és nem is bántuk meg” – mondta Istenes Bence az NLCafe.hu-nak, és azt is elárulta, hogy az elején sokkal nehezebb volt, de a végén már látta a fényt az alagút végén. “Érdekes, teljesen máshogy láttuk Adéllal, neki a vége sokkal nehezebb volt, mert már alig várta, hogy hazaérjek.” 

Nagyot nőtt a műsorvezető kisfia
Nagyot nőtt a műsorvezető kisfia
Fotó: instagram/istenesbence

Bence egyik vlogjában láthattunk egy kisebb vitát a szülők között, hogy mégis mikor vigyék Nátánt bölcsődébe – Csobot Adél még várna, Bence pedig azt mondta, hogy jót tesz majd neki az új környezet. “Pont most hívtak a bölcsiből. Találtunk egy nagyon jó helyet, ahova be tudnánk adni, de még meg kell beszélnünk. Kölnben van, német nyelvű, nagyon jó lenne a kisfiamnak. A vlog után sokan írtak nekünk, hogy ha tanácsolhatnának valamit, egyelőre maradjon velünk, hiszen ezeket az éveket nem tudjuk visszahozni, ráadásul Adél is ezen a véleményen van, így kicsit most én engedtem. Egyelőre nem tudjuk, át kell beszélni még egyszer, lehet, hogy csak egy év múlva megy majd” – mesélte a műsorvezető, aki egyébként németül beszél otthon a fiával, így a kis Nátán már születésétől kezdve két nyelven szocializálódik.  

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top