Sztárok

Mégsem kér a TV2-ből Demcsák Zsuzsa

Biztosan csúszik Demcsák Zsuzsa saját műsora, miután a TV2 feltételeit nem találta elfogadhatónak.

Ahogy mi is megírtuk, Demcsák Zsuzsa új műsorában ismert politikusok feleségeit állította volna kamera elé rendhagyó formában: főzés közben a konyhában készült volna az interjú és az ebéd egyszerre. A nyáron felröppent hírek szerint a program a TV2-n lett volna látható, ám a tárgyalások nem vezettek eredményre.

Mégsem kér a TV2-ből Demcsák Zsuzsa

“Ez saját ötletem és egyben szívügyem is, és az ATV ezt respektálta. El is engedtek volna a TV2-höz, ők viszont kizárólagosságot akartak, azaz vagy ők, vagy az ATV, válasszak. Választottam” – mondta Demcsák Zsuzsa a Blikk szerint.

A tévés azonban nem adja fel, és megpróbálja az ATV-n képernyőre tűzni a műsort. “Hivatalosan még nem kértük fel a szereplőket, de eddig bárkinek beszéltünk róla, pozitívan nyilatkozott. Ez egy létező terv, van szinopszisa, van költségvetése, és hajlandóság is van arra, hogy elkészüljön, a kérdés csak az, mikor. Egyelőre tárgyalunk az ATV-vel. Ha meg tudunk egyezni, a szereplőkkel is felvesszük a kapcsolatot” – fogalmazott Demcsák.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top