Horoszkóp

Csak 5 lépés, hogy bevonzhasd a szerelmet

Mindenkinek van olyan vágya, amit el szeretne érni, meg akar valósítani. Megteremteni ugyanakkor nem mindig egyszerű. Hogyan haladja a teremtés útján? Mit tehetsz ahhoz, hogy valóban bekövetkezzen, manifesztálódjon az életedben az, amire annyira vágysz? Íme a teremtéshez vezető öt lépés. Próbáld ki még ma. Érdemes.

A teremtés nem valami hókusz-pókusz vagy mágia. Nem misztika és nem is ködös varázslat. Mindössze néhány alapvető lépést érdemes betartani és követni a sikerhez. Hogyan valósíthatod meg az álmaidat, a vágyaidat? Íme az oda vezető lépések.

1. lépés a teremtés útján

Először is azt kell eldöntened, vajon, mi az, amire igazán, a szíved mélyéből vágysz. Ahhoz ugyanis, hogy a fizikai világban is megjelenhessen, manifesztálódhasson a vágyad, belülről kell elindulnod. Szóval, nézz először önmagadba, és tedd fel a kérdést, mit szeretnél igazán? Az is fontos kérdés, te ki vagy valójában? (Tudod, ki vagy?) A bizonytalanság ugyanis félelemmel tölthet el, márpedig ezzel akadályozod a leginkább a teremtést és a sikert.

2. lépés a teremtés útján

Ha tudod, mit szeretnél, ha nincsenek kétségek benned a sikert és önmagadat illetően, eljött a második lépés ideje. Már használhatod az univerzum bámulatos erejét. A pozitív gondolkodás, az egészség, a kiegyensúlyozott lélek nélkülözhetetlen a teremtéshez vezető úton. Akkor sikerülhet, ha minden sejtedben érzed, hogy eléred a célod. Ha valóban hiszel a sikeredben. Ne légy görcsös, hagyd, hogy minden történjen a maga rendjében.

3. lépés a teremtés útján

Az írás ereje bámulatos. Amikor leírod a gondolataidat, a vágyaidat, utat engedsz a teremtésnek az univerzum felé. Ne hétköznapi, egyszerű papírra vesd a kérésedet, válassz kifejezetten erre a célra vásárolt papírt vagy könyvecskét. Fontos, legfeljebb három dolgot írj le. Amire a leginkább vágysz, az legyen az első. Ha lehet, ne csupán három szót írj a papírra, fogalmazd meg, miért szeretnéd, éld bele magad a vágyaidba.

4. lépés a teremtés útján

A játék valójában most kezdődik. Éld át, érezd meg, hogy elérted, megvalósítottad a célodat. A vonzás törvénye abban áll, hogy kívül és belül is jó érzésekkel tölt el a tudat, a hit, hogy sikerülhet, hogy megteremtetted, amit szeretnél. Hinned kell önmagadban, ezért valóban hidd el, kétségek nélkül, hogy lehetséges. Nem kell természetesen a nap minden percében a célodra, a vágyadra koncentrálnod, bőven elég, ha érzed, hogy minden a maga útján halad.

5. lépés a teremtés útján

A teremtés utolsó lépéseként a szívedben is érezned kell az eredményt. Látni a célt, és nem feladni. Nem tudhatod előre, mikor valósul meg a vágyad. Lehet, minössze néhány napra van hozzá szükség, az is előfordulhat, hónapok telnek, és úgy tűnik, nem történik semmi. Ne mondj le róla, ne add fel, érezd mindenkor, hogy sikerülhet. Az üzenetet elküldted az univerzum felé, a csoda pedig a legváratlanabb pillanatban megtörténik.

Ezzel az 5 lépéssel megteremtheted, amire igazán vágysz
Ezzel az 5 lépéssel megteremtheted, amire igazán vágysz

(via thrive on news)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top