TV-sztárok

Várpalotai tragédia: Gájer Bálintnak folytatnia kellett koncertjét

Megdöbbentő részleteket árult el a várpalotai körhintabalesetről az egyik fellépő, Gájer Bálint.

A szombati tragikus várpalotai körhintabalesetkor épp a színpadon álló Gájer Bálint a Borsnak mesélte el, mit látott a borzasztó balesetből. “[V]égignéztem, ahogy a tömeg ahelyett, hogy elmenekült volna, kétségbeesetten rohant a hintához” – kezdte az énekes a lapnak. “A puffanás után perceken belül a helyszínre ért vagy a rendőrség, vagy a mentőszolgálat, ezt a szirénaszóból tudom. Nekem azt az utasítást adták, hogy folytassam a koncertet, hátha sikerül elkerülni egy még nagyobb pánikhelyzetet” – árulta el Gájer.

Gájer Bálint egy korábbi koncerten
Gájer Bálint egy korábbi koncerten

Mint tegnap beszámoltunk róla, Muri Enikő is a helyszínen tartózkodott, mikor megtörtént a baj. “A helyszíntől 10-15 méterre voltam. Éppen egy ismerősömmel beszélgettem, amikor hallottam egy nagy puffanást. Rengeteg fa vett körül, így nem sok mindent láttam. A második puffanásnál már biztos voltam benne, hogy valami történt, baj van. Odarohantunk és láttuk, hogy a hintaszerkezettel gond van, és azonnal kiszúrtunk egy szőke lányt, aki úgy tűnt, hogy sokkos állapotban van” – mondta Muri a lapnak.

A XXXII. Várpalotai Napokon történt baleset után egy koponyasérülést szenvedett fiatal férfit a helyszínen újra kellett éleszteni, ő továbbra is életveszélyes állapotban van.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top