TV-sztárok

Állandó gondozót fogadott családja Törőcsik Mari mellé

Lassan javul Törőcsik Mari állapota, de hamarosan hazatérhet a kórházból ismerősei szerint. Lányának pedig most már segítsége is lesz édesanyja ápolásában.

Még mindig a szombathelyi kórházban ápolják Törőcsik Marit, aki látogatókat sem fogad már. Lánya természetesen bejár hozzá, de ő úgy gondolta, nyolcvanegy éves édesanyjának jó lenne a társaság, ezért gondozót fogadott a színészlegenda mellé. “Egy fiatal hölgyet kért fel, aki ott van Marival mindig. Boltba megy neki, intézi a dolgait, és sokat ül az ágya mellett, beszélget vele, biztatja. Még mindig nem látogathatja senki, egyedül a volt férje, Bodrogi Gyula neve van leadva a portán. A telefonja is állandóan ki van kapcsolva, ezt még az orvosai utasítására tette, nem szabad őt felzaklatni. Egész nap a szobájában van, jót tesz neki, hogy van társasága, van kihez szólnia, ha beszélgetni szeretne valakivel” – mondta a Blikknek a család ismerőse.

Állandó gondozót fogadott családja Törőcsik Mari mellé

Törőcsik Mari étvágyával is komoly gondok voltak, korábban mesterséges táplálásra is szorult. “Már javul a helyzet egy picit, mert Mari tudja, hogy ennie kell, nem áll ellen, de még mindig nem sok ételt vesz magához. Étvágytalan, de folyadékot már iszik, ez jó jel” – mondta az informátor.

“Bár már pár hete is azt mondták, hogy hazaengedik, még nem olyan az állapota, hogy kiengedjék a kórházból, de nagyon szeretne már otthon lenni” – tette hozzá a jól értesült ismerős.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top