Sztárok

A 75 éves Fodor Zsóka mesésen fest fürdőruhában

Mindenki Magdi anyusa 75 éves kora ellenére kirobbanó formában van! Fodor Zsóka fürdőruhában mutatta meg, hogy így is lehet kinézni, ha valaki nem hanyagolja el magát.

Bár Fodor Zsóka, „mindenki Magdi anyusa” már közel 10 éve nem látható Barátok közt sorozatban, kiapadhatatlan energiájának és legendás munkabírásának köszönhetően a mai napig rengeteget dolgozik, és rendszeresen játszik több helyen az országban. Egészsége megőrzésére és a feltöltődésre neki is tudatosan oda kell figyelnie, ezért az idei őszi-téli szezonban kevesebb színházi feladatot vállalt, és az egyedülálló gyógyvizéről ismert Harkányi Gyógyfürdőt vette irányba.

„Három fő kívánságom van az életben. Az első az egészség, mert ha van egészségem, a többit én elintézem…  A második, hogy akiket én befogadtam a szívembe, azokban ne csalódjak, és végül: legyen rám még szükség, amíg élek” – mondta el Fodor Zsóka, aki 75 évesen is elragadóan fest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top