Horoszkóp

Válassz egy hópihét, és fény derül a karmádra

Hiszel az előző életekben? Hiszel benne, hogy a korábban elkövetett hibákat a jelen életben kijavíthatod, mert ismét pontosan azokkal szembesít az életed? Ha a válaszod igen, akkor ez a nagyon érdekes és elgondolkodtató teszt pontosan neked szól. Válassz egyet a hópihék közül, és fény derül a megoldatlan karmádra.

Érezted, tapasztaltad már, hogy az életedben bizonyos dolgokat folytatni, végigcsinálni óriási erőfeszítéssel, kihívással jár? Hogy bizonyos dolgokban nem jutsz egyről a kettőre? Ha így van, könnyen megeshet, hogy még mindig az előző életedből hozott karmát cipeled. Hogy pontosan mi is lehet a feladat, azt leginkább a lelked ismerheti fel. Éppen ezért érdekes játékra invitálunk. Válassz egyet a három gyönyörű hópehely közül, és fejtsd meg a saját karmádat. Mielőtt döntenél, végy néhány mély lélegzetet, próbálj befelé figyelni és kikapcsolni a logikus agyat. Az első érzet a megfelelő. Nos, melyik hópihét választottad? Ezt a megoldatlan karmát cipeled.

karma feladat teszt

Ha az első hópehelyre esett a választásod

A karmád legfőbb üzenete, hogy engedd el és lépj tovább a mérgező kapcsolatból. Az előző életedben magadnak való lehettél, aki azt csinált, amit akar, és aki nem igazán törődött mások érzéseivel. Ezért lehet most különösen fontosak számodra kapcsolatok, és mindent meg is teszel azért, hogy egyben tartsd ezeket. Így viszont előfordulhat, hogy beleragadsz a mérgező párkapcsolatban is, hiszen görcsösen próbálod fenntartani a szerelmet. Gondold végig, milyen kapcsolataid voltak a múltban, és milyenek a jelenlegiek, ha felismered az ismétlődéseket, a karmát is fel tudod oldani. Nemcsak párkapcsolat lehet mérgező, a családban, a barátok, a munkatársak között is akadhatnak ilyenek. Szorongással tölthet el az érzés, hogy egyedül maradsz, miután lezártad a bántó kapcsolatokat. Mégis, a jeleket érdemes mielőbb észre venned, hiszen így óvhatod meg magad a csalódásoktól, és a szívbetegségek kialakulásától is.

Ha a második hópihét választottad

A karmád üzenete szerint önmagadban, a céljaidban kételkedsz, szinte öntudatlanul is akadályozod magad az előrejutásban. Az előző életedben talán túlbuzgón hittél, és jóval magabiztosabb, önteltebb lehettél, mint amennyire az elfogadható volt. Döntéseiddel gyakran sodortad magad és másokat is veszélybe. Ezek a múltbeli hibák okozzák, hogy a jelen életedben nem bízol magadban, és sokszor gyötörnek a kétségek. Több módon is feloldhatod ezt a súlyos karmát. A döntéseidet gondold át alaposan, a helyes döntések ugyanis önbizalommal töltenek el. Csak akkor kérd mások tanácsát és véleményét, ha feltétlenül szükséges, inkább magad és egyedül, önerőből próbáld megoldani a problémákat. Belső bölcsességedre hallgatva a siker nem marad el. Mindez pedig ismét csak erősíti az önértékelésedet, az önelfogadást.

Ha a harmadik hópelyhet választottad

Karmád üzenete szerint nagyon nehezen bízol meg másokban. Az előző életedben a ravaszság, a furfang, a szélhámosság áldozata lehettél. Éppen ezért is a mostani életedben hajlamos lehetsz talán túlzottan is óvni magad. Sokszor nem hiszed el vagy kételkedsz abban, amit mondanak neked, akkor biztosan, amikor valamilyen kecsegtető ajánlatot kapsz, vagy valaki segítő kezet nyújt neked. Tudattalanul is attól rettegsz, újra elárulhatnak téged. A megoldás abban rejlik, ha figyelsz az ösztöneidre, a belső hangokra, elfogadod a lelked üzenetét, és bizalmat szavazol másoknak. A lehető legjobb időben vagy ahhoz, hogy újra nyiss az emberek, az ismerőseid felé, és kiépítsd velük a kapcsolatot. Meglátod, néhány hónap múlva magad is meglepődsz, miért kételkedtél a becsületességükben.

(via GAG)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top