TV-sztárok

Nánási Pál meztelenül fotózná Tatár Csillát

Nánási majd egy évtizede próbálja rábeszélni Tatár Csillát az aktra, de hiába. A műsorvezető csak fehérneműs képeket vállal.

„Csilla nagyon jó csaj, nem kérdés, hogy szeretném meztelenül lefotózni” – mondta Nánási Pál Tatár Csilla websorozatában, a Tatár Csilla (34)-ben. „Még a Playboynál gyakorlatilag majdnem minden hónapban megkérdeztük, hogy levetkőzik-e végre. És azóta is, bármikor találkozunk, minden alkalommal megkérdezem tőle, annak ellenére, hogy pontosan tudom a választ” – tette hozzá.

Nánási Pál szerint egyszer az életben minden nő szeretne magáról egy szép aktsorozatot, ő pedig arra a pillanatra vár, amikor Csilla erre ráeszmél. Csakhogy ez a pillanat talán sosem jön el. A műsorvezető bevallotta, elsősorban az apukája miatt mondott nemet. „Nem tudom elképzelni, hogy így lásson, ő is szégyellné magát és én is” – mondta, majd hozzátette, arra is gondolnia kell, milyen helyen és pozícióban dolgozik majd a tévézés után.

„Nem akarok akár egy húsz évvel azelőtt elkészült fotósorozat miatt hátrányba kerülni például egy tárgyaláson.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top