Sztárok

Puskás Peti több ezer kilométerről leselkedik barátnője után

Mindenki félti élete párját, és mindenkiben van egy kis féltékenység. Puskás Peti sem kivétel, ő ráadásul a figyelmességet is meglehetősen szó szerint érti.

Hiába vezet műsort Dél-Afrikában Kiss Ramónával karöltve Puskás Peti, egy szemét mindig itthon tartja szerelmén. Eke Angéla mesélt Peti furcsa kéréséről, hogy kamerázzák be a közös lakást, amíg a srác távol van.

Puskás Peti és Eke Angéla

„Meg is jegyeztem neki, hogy mennyire érdekes, pont akkor kamerázod be a lakást, mielőtt elutazol. De azt állítja, a kutya miatt tette” – mondta a Borsnak nevetve Angéla. „Soha nem vallotta be, hogy féltékeny lenne. Igaz, régen nem is volt kutyánk. Engem aztán ellenőrizhet. Nincs mitől tartani. Nem tartózkodom otthon. Ha meg otthon vagyok, akkor egyből beköszön. Ugyanis ez egy olyan kamera, hogy ő a telefonján nem csak azt látja, mit rögzít, hanem rá is tud beszélni. Mikor teszek-veszek a lakásban, egyszer csak megszólal a hangján a kamera. Bambi, a kutyánk oda is szokott rohanni, és belenéz a szerkezetbe” – avat be a kontinenseken átívelő szerelem kulisszatitkaiba Eke Angéla, aki rendszeresen elkísérte Puskás Petit az X-Faktor adásaira, Dél-Afrikába azonban nem mehetett párjával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top