Szabadidő

Téli olimpia: Bimbót villantott Gabriella Papadakis jégtánc közben – fotó

Sírva jött le a jégről Gabriella Papadakis francia jégtáncos, miután akaratlanul is bimbót villantott a jégtáncosok rövid programjában a phjongcshangi téli olimpián.

Nem a francia Gabriella Papadakis az első jégtáncos, akinek kikapcsolódik a ruhája a phjongcshangi téli olimpián, viszont ő az első, aki a sajnálatos baleset következtében egy egész világnak mutatta meg bal mellbimbóját.

Az eset annyira megrázta a francia versenyzőt, hogy a kűr végén zokogva ment át az újságírók számára fenntartott vegyes zónán, így partnerének, Guillaume Cizeronnak kellett válaszolnia a kérdésekre, aki dicsérte partnerét. Elmondta, hogy büszke arra, hogy a váratlan incidens ellenére sikerült jól előadniuk a programjukat.

A francia Gabriella Papadakis és Guillaume Cizeron a jégtáncosok rövid programjában a phjongcshangi téli olimpián – Fotó: MTI/EPA/Taccjana Zenkovics

Végül megszólalt Gabriella Papadakis is, akinek legrosszabb rémálma vált valóra a téli olimpián.

„Már az elején éreztem, hogy gond van, de nem volt választásom, folytatnunk kellett, úgyhogy csak az maradt, hogy magamban imádkoztam.” Papadakis ruhája egy emelésnél többször láthatóvá tette a fiatal versenyző egyik mellbimbóját.

A francia duó 81,93 ponttal a második helyen áll a kanadai Tessa Virtue, Scott Mair pár mögött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top