Gasztro

Elfogyott a csirkehús a brit KFC-éttermekből

Átmeneti időre bezártak több KFC-éttermet Nagy-Britanniában, mert nem jutottak kirántani való csirkéhez az egységek. A hiba a disztribúciós láncban van.

Ellátási gondok miatt átmenetileg bezárta több éttermét is a KFC Nagy-Britanniában, illetve több egység nyitvatartását korlátozni kellett. A gondot az okozta, hogy a brit KFC-nek a múlt hét óta a DHL szállítja a friss csirkehúst, ám a kialakult helyzet szerint nem sikerült maradéktalanul átvennie a feladatot a korábbi beszállítóktól.

A KFC 900 éttermet üzemeltet Nagy-Britanniában, így meglehetősen komplex feladat naponta mindet friss csirkehússal ellátni. A cég Twitteren kért elnézést a vendégektől a kellemetlenségekért. Az üzletbezárásokat, illetve a korlátozott nyitvatartást azzal indokolták, hogy nem akarnak engedni a minőségből.

A DHL szintén közleményt adott ki, és jelezte, hogy prioritásként kezeli a helyzetet, és bocsánatot kér a történtek miatt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top