Öltözködjünk

Gyakran eltévedsz? Az okosnadrággal ez soha többé nem fog előfordulni!

Aki nem tud tájékozódni, annak ma már ott lapul a zsebében az okostelefon. Igen ám, de mi van, ha navigálás közben azért szeretnénk elmerülni a látnivalókban is?

Persze a telefont a kézben tartva is nyugodtan nézelődhetünk, de mennyivel kényelmesebb lenne, ha még erre sem lenne szükség!

A francia Spinali Design ruhatervező cég legújabb fejlesztése, egy úgynevezett okosfarmer lehet a megoldás. A nadrág derekán ugyanis két, Bluetooth-kapcsolattal szerelt vibráló szenzor található, amelyek a tulajdonos okostelefonjához tudnak csatlakozni, természetesen vezeték nélkül.

A Spinali Design okosfarmerje okos megoldással segít tájékozódni (Fotó: Spinali Design)

A két szenzor a navigációs alkalmazással kommunikálva a bal vagy jobb oldalon kezd el rezegni, amikor be kell fordulnunk egy sarkon. Ez a csendes, diszkrét módszer lehetővé teszi, hogy bárhol úgy sétálhassunk, mintha úgy ismernénk a környéket, akár a tenyerünket.

A nadrág többféle fazonban is elérhető, ráadásul nem is kerül többe, mint egy bármilyen, népszerű divatmárka üzletében kapható nadrág.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top