TV-sztárok

Egy lány elhívta a szalagavatóra a Sziklát, a híresség óriási meglepetéssel válaszolt – videó

Újabb bizonyíték arra, hogy Dwayne Johnson az egyik legrendesebb fickó Hollywoodban.

Katie Kelzenberg, egy minnesotai gimnázium tanulója gondolt egy nagyot, és videoüzenetben kérte fel Dwayne „A Szikla” Johnsont, hogy kísérje el a szalagavató bálba. A 18 éves lány azzal érvelt, hogy ő a hollywoodi sztár legnagyobb rajongója – még halloweenkor is a Sziklának öltözött.

Katie Dwayne Johnson hivatalos Twitter-oldalára címezte a fenti videót, az üzenet pedig célba is ért, ráadásul a híresség volt olyan jó fej, hogy válaszoljon is neki. De nem ám egy Twitter-videón keresztül: a Szikla inkább felvett egy hangüzenetet, és lejátszatta azt az iskola hangosbemondóján keresztül. A jelek szerint voltak olyan beavatottak is, akik tudtak a meglepetésről, a lányt ugyanis okostelefonnal filmezték, amikor bejátszották az üzenetet.

A Szikla azzal kezdte, hogy nagyon köszöni a meghívást, de sajnos filmforgatás miatt nem tud elmenni a szalagavatóra. A lány videója azonban annyira megtetszett neki, hogy úgy döntött, muszáj valamivel meglepnie őt. Végül kibérelt egy 232 fős mozitermet, hogy Katie barátaival, családjával és osztálytársaival közösen megnézhesse a színész legújabb filmjét. Természetesen mindannyiuk fogyasztását is a színész állja a moziban.

Az iskolai akcióval egy időben a Szikla az Instagramon is elküldött egy videót a lánynak, biztos, ami biztos alapon:

therock (@therock) által megosztott bejegyzés,

Az egykori pankrátor egyébként nem először reagál fiatal rajongói üzenetére: kevesebb, mint két héttel ezelőtt egy miskolci diákigazgató választásába segített be, méghozzá magyarul.

(ABC News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top