Életmód

Ezek a legszexibb foglalkozások a randiappok szerint

Mit kell ahhoz dolgozni, hogy minél többen jobbra húzzák az embert a Tinderen? Most eláruljuk!

Naiv illúzió azt gondolni, hogy a szerelemben nem számít a karrier. Felmérések bebizonyították, hogy igenis vannak olyan foglalkozások, amik előnyt élveznek a többivel szemben, ha társkeresésről van szó.

A világszerte 380 ezer szerelmet keresővel bíró Badoo randiapp 5 ezer brit, 18 és 30 év közötti felhasználója körében végzett egy rövid kutatást, melyből fény derült arra, melyik foglalkozások keltik a legjobb benyomást az ellenkező nem szemében. A férfiaknál a listán első helyen a séf áll, a dobogó második fokán a mérnök, a harmadikon pedig a vállalkozó. Ezt követi a marketingszakember, majd a művész. A nők listája pedig így fest: első lett a fodrász, második az ápolónő, harmadik a ügyvéd. Ezek után a vállalkozó és a tanárnő is helyet kapott a top 5-ben.

A Tinder sem volt rest, hogy utánajárjon a kérdésnek: az ő felhasználóik között a pilóta pasik a legszexibbek, őket pedig az egyéni  vállalkozók követik. A nők top 3-as listáján a Tinderen is felkerültek a vállalkozók, akiket a lakberendezők és a fizikoterapeuták előznek meg.

independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top