Horoszkóp

Ennyire dolgozol keményen a csillagjegyed szerint – 2. rész

Tovább kutatjuk, melyik a legkeményebben melózó csillagjegy.

Rák 

A Rák az egyik legszorgalmasabb a csillagjegyek között. Hangulatváltozásai ellenére is képes egy feladatnak szentelni magát, és akkor már semmi más nem érdekli, csak hogy sikerre vigye azt.

Oroszlán

Ambíció, hatalom, irányítás – három fogalom, ami nélkül nem teljes egy Oroszlán élete. A lazsálás pedig csak azután jöhet, hogy ezek a birtokában vannak – vagy azután se.

Szűz

A Szűznél nincs perfekcionistább jegy. A legapróbb feladatot is tűpontosan akarja végrehajtani, hiszen retteg attól, hogy esetleg hibázáson kapják.

Mérleg

A Mérleg uralkodó bolygója a Vénusz. Neki köszönheti, hogy inkább hátradől, és élvezi az életet, mint hogy a munkán stresszeljen. Valahogy így is sikerül elérnie az álmait.

Skorpió

A többi Víz jeggyel ellentétben a Skorpiónak nem szívügye a munka. Hacsak nem vegyül bele bosszú is: a bosszúhadjáratokba szívét-lelkét beleadja.

Nyilas

A Nyilas lelkes, ha munkáról van szó, de a kalandvágya sokszor közbeszól, és nem sikerül a végére érnie a feladatainak. Ám ha a munkája tele van újdonsággal, igazi megszállott válik belőle.

A horoszkóp első részéért kattints ide!

astroyogi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top